SUNDAY SMOKE
SUNDAY SMOKE | 26 -05-24
Chef Perry de Man staat op 26 mei bij Brouwerij Noordt aan de smoker voor de ultieme Texas-style BBQ-platter voor slechts €29,50 per persoon.
BBQ PLATTER: HOME MADE SMOKED SAUSAGE | BBQ PORK BELLY | HOT CHICKEN | MAC N CHEESE | BBQ BEANS | PICKLES | POTATO SALAD |€29,50 p.p.
Reserveer Snel, want er zijn maar 30 plekken beschikbaar!
BREWERS RENAISSANCE
Welkom bij Brewers Renaissance, een festival dat op 20 april 2024 een ode brengt aan klassieke bierstijlen, geïnspireerd door de brouwers portretten van kunstenaar Willem Stoop. Zijn tentoonstelling, Brewers Renaissance, komt tot leven bij Brouwerij Noordt, waar elke geportretteerde brouwer zijn eigen meesterwerk van smaken presenteert.
NOORDT EXPERIENCE
Ons maandelijkse experimentele bier serie. Op tap bij ons proeflokaal en een select aantal Nederlandse biercafés.
Deelnemende zaken: Cafe de Zwaan - Maastricht | PUB 10 Gorinchem| Café de Koningshut -Amsterdam | Proeflokaal in de Wildeman - Amsterdam | Proeflokaal Locus Publicus - Rotterdam | Bokaal - Rotterdam | Brewdog - Rotterdam | Sijf - Rotterdam |De Gist - Delft| Stadscafe Rijke - Dordrecht.
NOORDT X BRAND COLLAB SERIES
Deze maand komen Brand Bierbrouwerij en Brouwerij Noordt naar buiten met een unieke collab. Tweemaal per jaar laten Rob Habets (meesterbrouwer Brand) en Peter Rouwen (hoofd brouwzaken Brouwerij Noordt) hun creativiteit de vrije loop en brouwen ze een heerlijk bier, speciaal voor Brand Horeca zaken.
De heren delen hun passie voor ondergistende bieren en deze collab geeft ze de mogelijkheid om van elkaar te leren én te inspireren.
In mei 2022 wordt het eerste bier naar buiten gebracht. Dit bier draagt de naam: New Zealand Sunshine. Een lekker fruitig, fris bier met een alcoholpercentage van 6,5%. Echt het zonnetje in je glas!
Verkrijgbaar bij jouw favoriete Brand zaak.
NOORDT X OEDIPUS
What do you bring to the table for a collaboration? Well, with Brouwerij Noordt we started with a bunch of our own beers. Sparks flew when two of them met: Swingers, our lemon gose, and Noordtsingle, their American wheat ale. We started blending them right there and then on the bar. Just like the best collaborations, both parts bring out the best in each other to create something new. Not a sour version of Noordtsingle, or a malty version of Swingers. No. Swingle. It’s young, fresh and ready to mingle.
BREWER’S TABLE
Afgelopen zondag hadden we een mooie eerste editie van Brewer’s Table. Een beerpairing diner in de brouwzaal met gast chef Saral de Lange. Binnenkort de 2e editie . Hou onze socials in de gaten.